En voel je weer goed in je eigen lijf
In Intuïtief eten van Henrike Weerstand en Sharon Numan ontdek je hoe je lekker in je vel kunt zitten door minder streng voor jezelf te zijn en geen strikte diëten te hoeven volgen. Bevrijd jezelf van emotie-eten en voel je weer goed in je lijf!

Wist je dat meer dan 50% van de mensen probeert gewicht te verliezen? Vaak op verschillende manieren en met oplossingen die niet werken. Henrike en Sharon willen je deze frustratie besparen. In hun boek Intuïtief eten delen ze alles over hoe jij kunt genieten van eten, maar dit op een gezonde manier kunt doen. Zo helpen zij jou in je proces om van jezelf te houden, en om je goed te voelen in je eigen lijf.

Inclusief:
• Reflectieoefeningen
• (Invul)opdrachten
• Praktijkvoorbeelden
• Handvatten voor moeilijke situaties
• Recepten

Over de auteurs
Sharon Numan is auteur, lifestyle coach en oprichter van VoedZo, een van de best bezochte platforms over gezondheid. Henrike Weerstand is vrijgevestigd psycholoog en holistisch coach. Ze is gespecialiseerd in gedragstherapie en heeft een eigen praktijk.

Wat moet je doen?
Benieuwd naar dit interessante boek? Beautyspot mag een exemplaar weggeven aan beautyprofessionals. Laat onderaan deze winactie een leuke reactie achter OF stuur een e-mail naar redactie@beautyspot.nl met je naam en gegevens.

We hebben een winnaar! Na de vele reacties die we kregen op deze winactie, zijn we het meest aangegrepen door het verhaal van Monique Lamers. Zij wint dan ook het boek!

Gerelateerde berichten