Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!
[wd_asp id=1]

Oosterse sferen, sprookjesachtige spa’s en authentieke rituelen, je vindt ze allemaal bij wellnessresort Thermen Berendonck in Wijchen. Het resort, in de omgeving van Nijmegen, doet denken aan de sfeer van Duizend-en-een-nacht en heeft dus een sprookjesachtig in- en exterieur. Sinds een maand is het complex open.

Tijdens een reis door Azië werd mede-eigenaar Fabian Dolman verliefd op de oosterse levenswijze en vriendelijkheid. Dit is de reden dat de allernieuwste Thermen hierop geïnspireerd is. In het complex zie je de magische kleuren, ruik je de wierrookachtige geuren en hoor je de klanken van India. Zo heeft één van de sauna’s, de Chaay Ghar sauna, de stijl van een Indiaas theehuis dat je vindt bij de Taj Mahal.

Familiebedrijf

Thermen Berendonck is het vierde resort van het familiebedrijf Quality Wellnessresorts (QWR). Dit bedrijf is ook eigenaar van Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg en Fontana Resort Bad Nieuweschans.

Duurzaamheid

Bij de allernieuwste Thermen is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk. Het resort is all electric, dus er wordt geen gas gebruikt. Wel heeft het complex duizend zonnepanelen en de warmte die in de sauna’s vrijkomt, wordt opnieuw gebruikt. Ook aan het personeel is gedacht, want via het UWV zijn al meerdere medewerkers in dienst getreden.

Authentieke saunarituelen

Wil je genieten van authentieke saunarituelen en weldadige wellness dan kun je bij Thermen Berendonck terecht. Het complex telt zestien verschillende sauna’s, vier stoombaden, zes whirlpools, 24 massage- en behandelplekken, een vijftig meter bad, een hamam en twee horecagelegenheden. Je komt er dus helemaal tot rust! Je hoeft niet bang te zijn dat het te druk wordt in het complex, want er wordt een maximum aantal gasten gehanteerd.

Gratis entreekaarten?

Het wellnessresort noemt zichzelf het meest duurzame en innovatiefste in Europa. Benieuwd naar Thermen Berendonck? Beautyspot mag 5×2 entreekaarten ter waarde van 36,50 euro per kaart weggeven aan beautyprofessionals die zich aanmelden voor de nieuwsbrief en/of een beautyspotaccount aanmaken. Schrijf je daarom snel hier in en blijf op de hoogte van het allerlaatste beautynieuws.

Gerelateerde berichten