Vanavond is in het Okura Hotel te Amsterdam bekend gemaakt worden welke beautymerken een Beauty Astir 2012 gewonnen hebben! Uit handen van zangeres DO werden de prijzen uitgereikt in verschillende categorieën waaronder de categorie Best Salon Brand product. De Beauty Astir, een initiatief van de Vereniging van Cosmeticajournalisten, is een onafhankelijke persprijs en wordt al 28 jaar uitgereikt. De jury bestaat uit 42 beautyjournalisten waaronder Inge de Munnik. De awards staan bekend als ‘de Oscars’ van de cosmetica-industrie. Ook op de categorie ‘Best Salonbrand product’ is wederom enthousiast ingezonden. DE VCJ koos uit de inzendingen uiteindelijk een winnaar van eigen bodem…

Best Salon Brand product

1- OPI GelColor by OPI

Gel voor nagels bestaat al langer, maar die formules waren niet al te best voor je eigen nagels. Dit systeem van OPI gelukkig wel. Je nagels blijven gezond en ze houden een natuurlijke uitstraling. De gel blijft minstens 2 tot 3 weken onberispelijk en glanzend en het is een grote plus dat je de gel zelf met remover eraf kunt halen – wat het ook een stuk vriendelijker maakt voor je nagels.

  

2- Pascaud Re-Boost Serum

Vorig jaar een derde plek met de Vernix Caseosa, en nu een verdiende tweede plek voor wederom een interessante formulering: een krachtig anti-aging olieserum op basis van de tijdvertragende stoffen retinol en Q10. Het geeft je huid zichtbaar een boost (direct gladder, egaler van textuur) terwijl onderhuids de celactiviteit aan het werk wordt gezet. Ook een pre dat het serum geschikt is voor mannen. 

3- Dermalogica AGE Smart SkinPerfect Primer SPF 30

Pas eind 2012 gelanceerd, maar direct in de smaak gevallen bij veel VCJ-juryleden. Veel primers zijn namelijk niet meer dan een gladmakend siliconenlaagje – maar deze doet ook echt iets voor je huidconditie en verfraait je teint. En dan ook nog eens met SPF 30, door Dermalogica ingeluid als de nieuwe standaard voor de beste, dagelijkse UV-bescherming.

Wil je meer weten over Dermalogica? Dit salonmerk heeft onlangs een prachtige winkel in hartje Antwerpen geopend

  

Gerelateerde berichten