Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Lieve huid professional,

Wilde je het liefst een gat in de lucht springen na het goede nieuws van woensdagavond? Kun je niet wachten om jouw passie weer op te mogen pakken?

Het woord is eruit. Je mag weer klanten en patiënten helpen!

De nieuwe ontwikkelingen geven veel energie maar kunnen ook stress opleveren. Doordat er een achterstand is gekomen in de werkzaamheden wil je jouw klant zo snel mogelijk op de meest optimale manier helpen. Wij kunnen jou niet ontzorgen met het behandelen, maar we willen je graag op een andere manier blijven ondersteunen in deze pittige tijd.

We willen je graag blijven helpen
Vanwege de enorme animo blijven we doorgaan met het organiseren van de gratis webinars. Een uurtje jouw kennis bijspijkeren geeft je helderheid voor de toekomst van jouw instituut.
Voor de maand mei staan er nog een aantal extra interessante webinars op de agenda, zoals:

  • ‘De impact van invasieve technieken’ door Erik-Alexander Richter op donderdag 14 mei 10:00 – 11:00
  • ‘Doorstart in het nieuwe normaal. Meer omzet met minder capaciteit’ door Tom Sebastian op maandag 25 mei 14:00 – 15:00.

Juist NU
Het is nu meer dan ooit duidelijk hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Een gezond lichaam gaat boven alles.

Je lichaam bestaat in zijn geheel uit miljarden cellen die allemaal met elkaar verbonden zijn. Interne- én externe factoren hebben grote invloed hierop.

LPG heeft al 34 jaar de visie dat je alle technieken van de wereld kan inzetten maar dat je ten alle tijden eerst de cellen weer in een goede conditie brengt met LPG endermologie. De celstimulatie die zonder schade het beste eruit naar boven haalt om op respectvolle wijze verbetering in te zetten.

Deze holistische werkwijze heeft meer voordelen dan alleen esthetisch, de behandelingen werken dieper door en activeert de lichaamseigen cellen zichzelf te helen. De 100% natuurlijke behandelingen werken op het gezond en vitaler maken van het lichaam. Er is hier nu grote behoefte aan, dus deel dit met jouw klanten.

Wil je hier meer over weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of  0252-25993.

Wij wensen jou heel veel succes met het weer opstarten van jullie passie! En ondertussen pas op jezelf en elkaar. Blijf gezond eten, bewegen, en genieten. Stay safe & take care.

Warme groet,
Team Partner in Aesthetics / LPG Nederland

Artemis (Proximedia)

Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten