Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

 

ZADELTASSEN EN PLAATSELIJKE VET

Heeft jouw klant last van zadeltassen en plaatselijk vet?
Ondanks sporten en diëten?
Stoort ze zich aan haar zadeltassen?
En heeft ze last van vet op haar armen, dijen en buik?

OORZAAK ZADELTASSEN EN PLAATSELIJK VET
Zelfs in een tijd dat het mode is om meer ‘curves’ te hebben is het niet voor iedereen prettig. Naast dat het esthetische als frustrerend kan worden ervaren, kan het ook gepaard gaan met pijn.
Zadeltassen zijn plaatselijke vetophopingen aan de zijkant van de bovenbenen en rondom de heupen. Deze kunnen heel hardnekkig zijn. Ook vrouwen die van nature slank zijn, kunnen te maken krijgen met dikke bovenbenen.Zadeltassen zijn er in vele vormen, van subtiel tot heel aanwezig. Het hebben van zadeltassen is enerzijds genetisch bepaald maar wordt ook beïnvloed door voeding en beweging.Zadeltassen zijn plaatselijk wit vet, ook wel resistent vet genoemd. Dit vet dient als opslagplaats in het lichaam. Wit vet is ongezond vet. Het verschil tussen energie inname en wat je verbruikt is te groot, waardoor witte vetcellen toenemen en verbranding lager is.Bruin vet daarentegen is actief vet en een energiebron. Deze vetsoort functioneert als thermostaat voor het lichaam. Energie (Kcal) wordt door deze vetcellen omgezet in warmte.

Je kunt er voor zorgen dat witte vetcellen afnemen en bruin vet toeneemt door sporten en gezond eten. Maar plaatselijk kan er een disbalans zijn waardoor je zelf geen invloed hebt op waar het vetvolume afneemt.NATUURLIJKE OPLOSSING TEGEN ZADELTASSEN EN PLAATSELIJK VET

LPG endermologie®  in combinatie met LPG Skincare kan dit probleem significant verminderen. Deze 100% natuurlijke en pijnloze stimulatie reduceert vetvolume en verstrakt contouren.

De verbranding van plaatselijk vet wordt op een natuurlijke pijnvrije manier gestimuleerd. Fibrotisch weefsel wordt soepeler gemaakt waardoor de huid minder gevoelig wordt voor de klant.

De nieuwe Cellu M6 Alliance pakt zelfs meerdere indicaties gelijktijdig aan. Het weefsel in de diepere lagen van de huid wordt aangepakt waardoor zowel resistent vet, verslapping en cellulite tegelijkertijd behandeld worden.

Wit vetweefsel wordt geactiveerd en gaat functioneren als bruin vetweefsel.


HOE WERKT HET?

De 100% natuurlijke, niet-agressieve en non-invasieve endermologie techniek activeert vetcellen (adipocyten) en gebruikt mechanische stimulatie om de natuurlijke lipolyse te stimuleren en huid te verstevigen. Je kunt het zien als een echte workout voor de huid, waarbij deze prettige massage een einde maakt aan het dilemma: afslanken of verstevigen?

Het nieuwe Alliance patent, triggert de endermologie techniek de natuurlijke drainage van resistent en lokaal vet zoals op de dijen. Tegelijkertijd zorgt de nieuwe Alliance behandelkop voor versteviging door een continue sequentiële werking waarbij het weefsel wordt gerespecteerd én direct zichtbaar resultaat geeft.

De 2016 Dermscan study, analyseert nieuwe Cellu M6 Alliance resultaten, waarbij een afname van -5,2 cm tailleomtrek is aangetoond na 12 endermologie sessies. Na 3 sessies, is er een afname van - 3.4cm gemeten bij de taille. Dit zijn gigantische resultaten vergeleken met het beperkt aantal behandelingen. 
-------------

 
‘’De continue sequentiële werking van de nieuwe Alliance behandelkop boost versteviging en is tegelijkertijd een ontspannende manueelachtige massage. 
Deze 16Hz pulserende aanzuiging biedt een opmaat gemaakte, extreem fijne massage. 
De hoge pulserende frequentie zorgt dat het gevoel voor de cliënt zachter is t.o.v. vorige LPG technologieën, terwijl de aanzuiging en consequente vetverbranding even efficiënt blijft als voorheen, voor een 3-in-1 behandel combinatie: vetverbranding, cellulite gladstrijken en versteviging."
May-Lin Scheffer  - Trainings Manager LPG 
-----

GOED OM TE WETEN

LPG endermologie® is wereldwijd marktleider in deze natuurlijke mechanische huid stimulatie techniek. Er worden dagelijks meer dan 300.000 mensen behandeld.

Ook heeft de werkwijze van LPG veel meer voordelen dan alleen esthetisch.
Het lichaam bestaat in zijn geheel uit miljarden cellen die allemaal met elkaar verbonden zijn. De LPG behandelingen werken dieper door en activeert de lichaamseigen cellen zichzelf te helen en weer in gezonde conditie te krijgen.

Zonder schade aan te brengen wordt het beste uit de cel naar boven gehaald zodat er met respect voor het lichaam aan verbetering wordt gewerkt.

Deze 100% natuurlijke, holistische behandelingen werken op het gezond en vitaler maken van het lichaam.
----
Wil je meer weten? Maak vrijblijvend kennis met LPG endermologie via backoffice@partnerinaesthetics.nl of +31 (0) 252 625 993.


Artemis (Proximedia)

Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten