Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Verras bestaande klanten eens met een leuke nazomerbehandeling!
Veel klanten zijn terug van vakantie en willen hun mooie bruine teint zo lang mogelijk behouden. Bovendien kan de huid na al die zon natuurlijk wel wat vocht gebruiken. Honing heeft van nature hydraterende eigenschappen en is dus een uitstekend (en goedkoop) ingrediënt om in je nazomer behandeling op te nemen. Honing bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen die de huid voeden en heeft  een verzachtende werking op de huid. In een speciale nazomer behandeling kun je elementen uit je standaard behandeling toevoegen of vervangen door een honing-variant, zoals bijvoorbeeld een honing masker, een honing-scrub masker of een honingmassage. Begin of eindig de behandeling met heerlijke kop verse munt- en/of gemberthee  met honing.

Zoete nazomerbehandeling met honing

Stel je eigen nazomer behandeling samen voor een aantrekkelijke prijs. Veel klanten zitten na de zomer wat krapper bij kas, dus zorg ervoor dat de basis behandeling niet al te duur is. Je kunt er ook voor kiezen om je standaardbehandeling uit te breiden waarbij je de honingscrub, het honingmasker of de honingmassage als extra aanbiedt.  Communiceer de nieuwe nazomerbehandeling via je social kanalen en bijvoorbeeld een promotie op facebook/instagram. Een leuke actie maakt je weer even ’top of mind’ bij je klanten.

Recept voor een homemade honingmasker

• 1 eetlepel honing• 1 eiwit• 1 theelepel glycerine (verkrijgbaar in de apotheek)• BloemMeng honing, eiwit en glycerine tot een smeuïge massa. Voeg dan bloem toe tot je een pasta-achtige substantie verkrijgt. Breng de pasta aan op je gezicht en hals. Laat 10 tot 15 minuten intrekken. Afspoelen met warm water.

Recept voor een honingscrub-masker

Doe een aantal lepels honing in een schaaltje en meng daardoor voldoende kristalsuiker zodat het een stevige massa wordt. Smeer het daarna met ronddraaiende bewegingen op het gezicht en laat het 15 minuten intrekken.

Honingmassage

Verwarm de honing massage olie en breng deze op door middel van een ontspannende massage

Gerelateerde berichten