Welke nageltrends kunnen we deze zomer verwachten en wat kun je zelf in je salon aanbieden? Als nagelstylist is de transparante trend een leuke optie voor je klanten. Heb je een schoonheidssalon en bied je ook manicure en lakken aan? Dan is de rode trend, een witte lak of de funky colours iets waar je de spullen in huis moet halen!


Rood of wit
 
Prachtige rode nagels waren al te zien op de catwalks. Ze mogen flink rood zijn deze zomer en je ziet dat de leveranciers een uitgebreid scala hebben aan roodtinten. Lange of korte nagels, rood is altijd goed deze zomer. 

Welke kleur je misschien nog niet standaard in je assortiment hebt: wit. De trend van een mooie dekkende witte (gel)lak staan in de komende maanden perfect bij een zomers getinte huid. Al dan niet afgewisseld met een uitbundige strass of aangevuld met parels voor echte fans. 


Transparant

Wanneer je kiest voor een acryl- of gelnagel, dan is de transparante variant de trend voor deze zomer. Het liefst met neonkleuren, maar het werkt ook prima met bijvoorbeeld een babyroze-variant zoals de New Yorkse nagelstylist Mei Karawiri laat zien. Qua nailart kun je kiezen voor een volledige transparante verlenging met art elementen in de vrije top. 

 


Funky colours

Voor zowel de gellak-klant of de nagelklant die een verlenging wil, zijn de funky colours een uitkomst deze zomer. De egale kleuren die je meenemen naar de jaren 60 en 70 passen zowel bij korte als langere nagels heel goed. Kijk naar het aanbod van de leveranciers en laat je inspireren tot een kleurrijke zomer!

Gerelateerde berichten