Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

SCHOONHEID OP HAAR BEST!
Sinds de oprichting in 1972 is NEM Cosmetics B.V. intens betrokken bij de ontwikkeling van de professionele schoonheidsbranche. Daarbij zijn kwaliteit, innovatie en service nog steeds onze kernwaarden. Met deskundig advies voor het compleet inrichten en exploiteren van salons, ondersteunen we onze klanten om maximaal resultaat uit hun salon te halen.
Al onze apparatuur en saloninrichting voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Daarom wordt elk product standaard afgeleverd met onze NEM + kwaliteitsgarantie, dit biedt u professionaliteit en zekerheid. Zo haalt u maximaal rendement uit uw investering. Onze producten zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, wij dragen ook zorg voor de best mogelijke ondersteuning. Tevens kunt u rekenen op onze inruilgarantie: bij aankoop van een nieuw ap-paraat ontvangt u altijd een gegarandeerd bedrag retour bij inlevering van uw oude apparaat.
Het complete assortiment ziet u op onze website: www.nemcosmetics.nl. Via onze digitale nieuwsbrief houden we u op de hoogte van nieuwe producten, trainingen, aanbiedingen, open dagen etc. In onze showroom en trainingscentrum kunt u alles uitproberen en ervaren.

AQUA PEEL FUSION
Het apparaat voor een diepe reiniging, comedonenextrac-ties en het verwijderen van dode huidcellen. Gelijktijdig voert u een ‘diamant’ microdermabrasie uit en peeling met zuren. Tevens sluist u werkstoffen in zoals; hyaluronzuur met paardenkastanje extract, vitamines en antioxidanten die de huid intensief hydrateren, voeden en beschermen. Met een mooie gezonde huid als resultaat door o.a. huid-vernieuwing, stimulatie van de fibroblasten en collageenpro-ductie. Algehele huidverbetering en –verjonging, verminder-ing van lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie, stevigere en strakkere huid, creëren van kleinere poriën en het normalis-eren van de talgproductie.

NEM COSMETICS B.V.

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten