De genomineerden van de Beauty Award 2024 maken zich langzaam op voor de finale op zondag 21 april. Tijdens een fantastische gala-avond zullen de gerenommeerde vakprijzen worden uitgereikt. In de komende weken maken we kennis met deze ambitieuze vakcollega’s! In de vorige reeks stelden we de genomineerde schoonheidsspecialisten regio Midden en Oost voor.

Deze nieuwe categorie is speciaal voor alle gediplomeerde schoonheidsspecialisten die in loondienst zijn bij een beauty salon en daar voor tenminste 28 uur in de week werken. Dit zijn ze!

Alice Hiemstra van Karins Schoonheidssalon
“Ik ben begonnen als stagiaire en in die periode heb ik veel van Karin geleerd. In de jaren erna bij Karins Schoonheidssalon heb ik mijzelf als persoon en schoonheidsspecialiste enorm weten te ontwikkelen. Door middel van veel cursussen, samenwerken en luisteren naar mijn klanten heb ik veel kennis op kunnen doen in mijn vakgebied. Op het moment dat deze nieuwe categorie kwam kriebelde het gelijk al om hieraan mee te doen. Ons hele team stond achter deze beslissing wat mij nog meer motivatie gaf om er volledig voor te gaan. Door mee te doen aan de Beauty Award kan ik weer een stap verder gaan in mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Marijn de Jong, PUUR Huidinstituut Oosterhout
“Vol enthousiasme ben ik gestart met de inzending voor de Beauty Award. Mijn verwachting was eens terug te gaan kijken, wat heb ik allemaal al gedaan en waar wil ik naartoe? En daarnaast ben ik wel in voor een uitdaging, dus ik dacht kom maar op! Helaas kreeg ik in de tussentijd een pittige hersenoperatie, maar de inzending was op tijd af, mijn herstel gaat goed dus ook nu ben ik weer zó enthousiast. Hoe ik me nu voel? Mega trots! Klaar om mezelf te meten aan andere vakprofessionals, super om bij de TOP 3 te horen. Ik zou liegen als ik niet ontzettend graag de Award in ontvangst zou mogen nemen na 7,5 jaar werken bij PUUR!”

Vicky Janssen, Touch of Beauty
“De nominatie voelt voor mij als een groot compliment en geeft me een enorme boost. Mijn werk als schoonheidsspecialiste is mijn passie en om daar zo een bevestiging voor te krijgen maakt me trots. Het is een proces waar je aan begint dat je bewust maakt van wie je bent en waar je voor staat. Het is enorm leerzaam om dat uit te werken en dat heeft me nu al zoveel gebracht! Blijven groeien en ontwikkelen is mijn doel zodat ik mijn werk nog beter kan uitvoeren in de salon. Mijn kennis en ervaring delen met (beginnende) collega’s is ook iets waar ik van droom. Het winnen van de award zou daar zeker bij helpen!”

Gerelateerde berichten