PINK GELLAC maakt haar entree op de Beauty Trade Special
Bezoek onze stand in Hal 12 – stand D060 | 25, 26, 27 maart

Het Nederlandse Pink Gellac bestaat maar liefst 10 jaar en groeit harder dan ooit. Het merk, ooit begonnen aan de keukentafel in Laren (NH), staat inmiddels bekend als een van de meest invloedrijke en populaire gellakmerken. Dankzij continue innovaties, onderzoeken, materialen, tools én productlanceringen zijn we niet meer weg te denken uit de nagelbranche.

En wist je dat we maar liefst 6 brandstores hebben, van Amsterdam tot aan Antwerpen? Ideaal voor tips, tricks, inspiratie en natuurlijk om onze 230+ kleuren te ontdekken en met eigen ogen te zien.

Hier zijn we trots op:
– Onze Nederlandse roots
– Een kwalitatief en kleurrijk assortiment met 230+ kleuren
– Producten HEMA vrij én 100% vegan
– Intense pigmentatie die zorgt voor een dekking die tot 14 dagen perfect blijft zitten
– Minimaal vijf nieuwe collecties per jaar, van de mooiste basics tot aan opvallend trendy
– Onze persoonlijke, klantgerichte en ultrasnelle service
– En natuurlijk op al onze fans en tevreden klanten

Tijdens de beurs maken we graag kennis met alle topnagelstylisten en eenieder wiens hart sneller gaat kloppen van mooie nagels. We luisteren met liefde naar jullie ervaringen en wensen. Wil je weten wat Pink Gellac voor jouw salon kan betekenen, ben je benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken of ben je gewoon nieuwsgierig naar onze nieuwste collectie? Kom dan zeker langs en laat je betoveren in de wondere wereld van Pink Gellac.

De Beauty Trade Special is een high-end vakbeurs voor Beauty Professionals, het is de grootste beautybeurs in ons land. De voorjaarseditie vindt plaatst op 25, 26 en 27 maart 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht.

“Nailpolish is a way to extend your personality”

 

 

Gerelateerde berichten