Pink Gellac

https://pinkgellac.com/nl
NL: 035-7370457 | BE: 0800-74286
Oude Enghweg 24
1217 JD Hilversum

Artikelnummer: 3ffde040e248 Categorie:

Beschrijving

Dare to shine! Het Nederlandse Pink Gellac staat inmiddels bekend als een van de meest invloedrijke en populaire gellakmerken. We bieden een kwalitatief, kleurrijk assortiment met 230+ kleuren. De intense pigmentatie zorgt voor een dekking die tot 14 dagen perfect blijft zitten. Alle consumer producten zijn 100% vegan en HEMA-vrij. Bezoek onze webshop, een van onze Pink Gellac Boutiques of onze resellers. Ideaal voor tips, tricks, inspiratie en natuurlijk om onze kleuren zelf te ervaren.

Bij Pink Gellac geloven we dat nagelverzorging een manier is om jezelf te uiten. Daarom maken wij dagelijks, vanuit Nederland, premium nagelproducten voor al onze fans. Want iedereen is uniek. Of je nu houdt van stoere, opvallende nagels, of ze liever laat stralen met een neutrale, elegante kleur. Bij Pink Gellac willen we iedereen in hun kracht zetten en zich mooi laten voelen.

We bieden producten, tools en inspiratie en maken zo elke dag opwindend, om tegemoet te komen aan de behoefte van beauty lovers in alle leeftijden en smaken. Geïnspireerd door zelfverzekerde vrouwen en mannen, complementeren onze collecties de stijl en het karakter van haar drager.

Dus laat je nagels stralen, wees jezelf en geniet van de dag. Elke dag.

Bekijk al mijn artikelen Bekijk het merk