Yes! Eindelijk weer een beurs en wij zijn erbij! Met meer dan 25 jaar ervaring in de markt zijn we dé online partner in de beauty- en wellness branche.

Wie we zijn?
Wij zijn Johan, Jeannette, Eelke, Nico en Errit en samen zijn we PlazaXL! Wij helpen je met een goed vindbare website, een handige online agenda en introduceren op de beurs een nieuwe tool die marketing leuk en succesvol maakt.

Is je website goed vindbaar?
Hoe staat het met de online vindbaarheid van je salon? Heb je een website of alleen Facebook? En heb je het gevoel dat je online gevonden wordt? Wij kijken graag eens met je mee. We voeren gratis SEO-checks uit om te ontdekken of je goed vindbaar bent en waar de verbeterpunten liggen.
PlazaXL bouwt salon websites voor salons die nog geen website hebben, of zet de huidige website over. We kijken bij het bouwen of overzetten direct met je mee hoe je online beter gevonden kunt worden.

Bespaart je online agenda tijd?
Steeds meer klanten kiezen ervoor om hun afspraak online te maken. Uit data is af te lezen dat veel klanten hun afspraak maken op tijdstippen dat je niet bereikbaar bent. ’s Avonds wanneer je vrij bent of tijdens hun nachtdienst, wanneer ze gauw een afspraak in willen boeken voor een gezichtsbehandeling. Wat kun je druk zijn met alle mailtjes, appjes en voicemails te beantwoorden. Daar komt nog bij dat de jongere generatie eigenlijk niet meer belt en helemaal gewend is aan het maken van online afspraken. Met onze online agenda kan je klant snel en eenvoudig boeken en hou jij toch de controle over je eigen agenda.

NIEUW: Beauty Marketing XL maakt marketing leuk en succesvol
Op de beurs Beauty Trade Special introduceren we ook wat nieuws: Beauty Marketing XL. Het alles-in-één marketingpakket voor salons. Hierin zitten nieuwsbrieven, social media afbeeldingen, kant-en-klare posts die door ons of de leverancier zijn gemaakt, vlogs van bekende business coaches uit de branche waaronder Vicky Vermeiren en Tom Sebastian en tips & tricks uit onze kennisbank. Nieuwsgierig geworden? Kom langs op de beurs voor meer informatie.

Tot op de beurs!
PlazaXL: één contactpersoon voor je website, online agenda en marketing. Wél zo handig!
Spreken we jou ook even op de beurs? Welkom op onze stand 11B060.

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten