De afgelopen vijftien jaar heeft Bellezi zijn naamsbekendheid te danken aan toegankelijkheid, flexibiliteit en service. Door 365 dagen per jaar klaar te staan voor de klant, zorgde de Twentse firma ervoor dat er een fundament werd gebouwd voor een betrouwbaar kwaliteitsmerk binnen in de beauty en wellness branche. Met het nieuwe Experience Center in Borne wordt er niet alleen gezorgd voor een warm ontvangst van de Nederlandse klant, ook zorgt de internationale allure ervoor dat het netwerk, uit meer dan veertig landen, zich graag aansluit bij Bellezi.

Als je vanaf de A1 richting Borne (Overijssel) rijdt, is het strak belijnde zwarte gebouw met de oranje lamellen een opvallend aangezicht. Eenmaal in het gebouw is er met het woord Experience Center zeker niet te veel gezegd. Je kunt zeven dagen per week terecht voor een persoonlijk advies, waarbij gastvrijheid op nummer 1 staat. Het dynamische lichtplan, de natuurlijke materialen en de centrale ruime bar creëren een warm, luxe gevoel. De minimalistische en tijdloze designs van de behandelstoelen en wellnessbanken blenden volledig met het interieur design van de moderne showroom. Doordat de locatie voorzien is van een opslagcapaciteit van 1500 m2 staat Bellezi garant voor een maximale levertermijn van twee weken én de kwaliteitsgarantie wordt benadrukt met vijf jaar fabrieksgarantie.

Heeft dit uw interesse gewekt en wordt u graag geholpen door gekwalificeerd personeel? Team Bellezi heet u van harte welkom aan in het nieuwe Experience Center aan Rientjesoven 14 in Borne. Maak een afspraak op www.bellezi.nl/bezoek-ons/showroom

Bellezi Premium Wellness Equipment

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten