Gharieni Group
Met meer dan 30 jaar ervaring is het familiebedrijf Gharieni Group een internationaal, toonaangevende producent van hoogwaardige wellnessbanken, behandelstoelen en uitrusting voor beautysalons, spa’s, wellnessresorts en medische ruimtes. Wij verkopen onze inrichting in meer dan 150 landen wereldwijd. Beautysalons, wellness- en sparesorts, hotelketens, pedicurepraktijken, massagesalons, scholen en medische praktijken overal ter wereld vertrouwen op onze producten ‘Made in Germany’.

Bij Gharieni kan je enerzijds terecht als beautyprofessional voor een kwalitatieve behandelstoel of wellnessbank die zorgt voor zowel het hoogste comfort voor de klant alsook optimaal werkgemak voor jou als professional. Anderzijds vindt het bedrijf het ook belangrijk om innovator te zijn van de nieuwste beauty-, wellness- en spatrends. Het doel is dan ook om unieke belevingen te bieden aan de klant. Daarom ontwikkelt Gharieni compleet nieuwe ‘well-being’ concepten die jouw salon of spa meteen in de kijker zet.

De belofte van uitstekende service, productkwaliteit, ‘Made in Germany’ design en engineering is de basis van de Gharieni Group. Zo is de levensduur van een Gharieni behandelstoel 15-20 jaar. Daarnaast kan je na je investering ook gerust zijn, want Gharieni biedt snelle service ter plaatse. Daarbovenop krijg je 10 jaar garantie op metalen onderdelen, 5 jaar op motoren en 3 jaar op alle andere onderdelen.

Gharieni ’s visie is duidelijk: wij willen u, onze klant, de allerbeste salonuitrusting bieden voor vele jaren werkplezier en onvergetelijke momenten.

P.S. Ga zeker een kijkje nemen op Gharieni’s opendeurdag op 17 en 18 september 2023. Bekijk daar de meteen leverbare modellen, nieuwste technologieën of stel je droomstoel of -bank samen ter plaatse.

Gharieni, are you next?

Gerelateerde berichten