Vanaf de start in 1972 focussen wij ons op de professionele schoonheidsbranche en kiezen we uitsluitend voor kwaliteitsproducten van Europese producenten. Beauty ondernemers kunnen bij ons terecht met al hun wensen en vragen. Graag delen we onze ervaring en kennis om het maximale uit uw onderneming te halen.

Kom tijdens de Beauty Trade Special even bij ons langs, hal 10, stand D070, waar we u graag een aantal van onze noviteiten laten zien.

Op gebied van onze NEMTEC – apparatuur hebben we de crème de la crème op het gebied van maximale huidverbetering en anti-aging. Geef je instituut een boost en maak meer omzet door effectiever en efficiënter te werken. Uw klanten komen voor echte huidverbetering en willen direct resultaat. Ze gaan dan ook graag met u een effectief huidplan aan. Combineer de NEMTEC – ONIX met professionele cosmetica voor het beste resultaat.

De NEMTEC – ONIX is dé innovatie op het gebied van medisch-esthetische apparatuur. Resultaten zijn direct zichtbaar vanaf de eerste behandeling, denk hierbij aan huidverstrakking en versteviging, liftend en voedend, lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen. Ideaal bij verslapping in het gelaat, o.a. bij de kaaklijn (hamsterwangen), bij een verslapte hals en decolleté. Het resultaat een mooie, strakke, elastische, verjongde en frisse huid. De NEMTEC – ONIX wordt compleet met training, coaching, marketingondersteuning en startpakket geleverd, u heeft de ONIX al vanaf € 299,00 (ex btw) per maand in uw instituut.

Op gebied van onze cosmetica merken hebben we recent het Franse PHYTOMER aan ons assortiment toegevoegd. Met dit merk hoeft u niet meer te kiezen tussen natuurlijk en resultaat. Phytomer is sinds 1972 een belangrijke speler in de Franse professionele schoonheidsbranche en ook internationaal nog altijd een sterk groeiend bedrijf. Inmiddels wordt het merk in meer de 80 landen verkocht en voldoen ze aan de meest strikte voorschriften in de wereld voor huidtoleratie, veiligheid en kwaliteit. Internationaal zijn alle producten, behandelingen en protocollen getest door dermatologen, huidexperts en biologen in vele laboratoria.

Wij zijn blij PHYTOMER aan ons assortiment te mogen toevoegen. Biologisch en eco-vriendelijk transformeert het eigen laboratorium de zee en marine ingrediënten tot huidverbeterende en effectieve producten voor natuurlijke, authentieke en levendige schoonheid. Naast effectieve huidverbetering bieden we ook prachtige holistische spa rituelen. PHYTOMER heeft grote passie voor de zee en de natuur, we geloven in de enorme voordelen die het te bieden heeft voor de huid. Om deze voordelen met de wereld te delen, ontwikkelen ze duurzame, hoogwaardige producten die zowel de zee als de biodiversiteit respecteren.

Ons hightech Franse merk ERICSON LABORATOIRE is aan een grote vernieuwingsronde begonnen. Alle verpakkingen en producten worden grondig verder verbeterd, zodat het nog innovatiever en huidverbeterend wordt. Sinds 1962 is dit technisch hoogwaardige merk bekend door haar exclusieve biotechnologische ingrediënten en hoge concentraties werkstoffen in haar producten en behandelingen. Met doelgerichte hoogwaardige gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen haalt u een compleet aanbod aan huidverbetering in huis en biedt u een oplossing voor alle specifieke behoeftes en huidproblemen. ERICSON LABORATOIRE heeft een klinische uitstraling en is in meer dan 70 landen een begrip bij vele schoonheidsinstituten, huidtherapeuten en esthetische klinieken.

DE NIEUWSTE LIJN VAN ERICSON LABORATOIRE ‘LINE CORRECTION’
In een samenleving waarin jong blijven de kern is van onze esthetische zorgen zijn anti-aging behandelingen erg populair. Ouder worden gaat helaas in combinatie met rimpels en verslapping. Bij de een wat eerder dan bij de ander. De afgelopen jaren is de vraag naar medisch-esthetische injecties, zoals botox en hyaluronzuur injecties, groot geworden. Toch groeit de vraag naar alternatieve oplossingen. Oplossingen die niet invasief zijn maar wel een snelle actie op rimpels en verslapping bieden. LINE CORRECTION heeft een selectie van synergetische dermo-cosmetische actieve ingrediënten voor een hoogwaardige antirimpelbehandeling.

NEM COSMETICS B.V.

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten