NEMTEC presenteert u dit hightech apparaat voor maximale huidverbetering en anti-aging voor gelaat en lichaam. Vier technologieën die perfect op elkaar aansluiten en zo een direct huidverbeterend en liftend effect creëren. Deze zeer effectieve behandeling is prettig, zeer comfortabel en veilig met wetenschappelijk bewezen resultaten. Op de stabiele en speciale RadioFrequentie van 448 kHz werken 3 soorten RF optimaal samen: Monopolaire Capacitieve RF, Bipolaire Resistieve RF, Monopalaire Resistieve RF. Deze werken dan ideaal samen met de hoge intensiteit rode LED laser fotostimulatie, welke de fibroblasten en huidcellen activeren om meer collageen en elastine aan te maken.

Graag nodigen we u uit voor een geheel vrijblijvende demonstratie om dit apparaat en deze behandeling te ervaren. De direct zichtbare en voelbare resultaten zullen u verbazen. Ook lichten we dan toe hoe dit systeem een echte boost is voor het verder laten groeien van uw praktijk of salon. Zodra uw klanten de directe huidverbetering zien na de eerste behandeling zullen ze enthousiast en gemotiveerd worden om de behandelingen in kuurvorm voort te zetten. Wat de resultaten verder bevordert en optimaliseert, zo genieten ze van hun gerevitaliseerde, stevige en jonger uitziende huid.

U bent van harte welkom in onze showroom, demonstratie ruimtes en professionele shop te Geldermalsen. Neem geheel vrijblijvend CONTACT met ons op voor meer informatie of uw gratis proefbehandeling. U kunt ons telefonisch bereiken: Groothandel Schoonheidsspecialiste in Nederland in Nederland  0345-588100 • Groothandelschoonheidsspecialiste Belgie in België 016-632151 • via ons e-mailadres: info@nemcosmetics.nl

Wij zijn geopend, maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00, vrijdag van 09:00 tot 16:00
NEM COSMETICS B.V. • Gerdina’s Hof 25 • 4191 MX Geldermalsen • Nederland

NEM COSMETICS B.V.

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten