De Beauty Professional

http://www.beauty-pro.nl
+31(0)70-221 1944
Binckhorstlaan 36 – UNIT C1-21
2516 BE Den Haag

(e) info@beauty-pro.nl
(w) www.beauty-pro.nl

Instagram: @debeautyprofessional
https://www.instagram.com/debeautyprofessional/

Facebook: De Beauty Professional
https://m.facebook.com/debeautyprofessional/

LinkedIn: Vakblad De Beauty Professional en platform Beauty-Pro.nl

Artikelnummer: f3ecfa31ba7f Categorie:

Beschrijving

Vakmagazine De Beauty Professional is al jaren het best gelezen vakmagazine van de beautybranche en samen met de website www.beauty-pro.nl hét inspiratie- en kennisplatform – zowel fysiek als online – voor elke beautyprofessional die serieus met zijn of haar vak bezig is. Als beautyprofessional is het een must een abonnement te hebben op dit vakmagazine en dagelijks te kijken op Beauty-Pro.nl voor exclusieve artikelen, columns, acties en (product)nieuws. Uiteraard mag ook een inschrijving op de wekelijkse nieuwsbrief niet ontbreken! Met De Beauty Professional en Beauty-Pro.nl ben jij altijd up-to-date en kun jij jouzelf en jouw salon naar een hoger plan tillen.

Vakmagazine De Beauty Professional staat boordevol relevante vakinformatie met aandacht voor: huidverbetering, huidverzorging, producten, apparatuur, wetenschappelijke onderzoeken, trends, voeding, visagie, massage, gezondheid, ondernemen en onmisbare evenementen. Het is een mix van diepgaande en luchtige artikelen met inzichten van bekenden uit de branche, vakgenoten, dermatologen, huidtherapeuten, instituten, leveranciers en businesscoaches. En op Beauty-Pro.nl word je ook dagelijks geïnspireerd met interessante rubrieken, artikelen, columns en meer!

De Beauty Professional verschijnt 12x per jaar en is 24/7 online te volgen. Goede diepgaande en relevante vakinformatie is onbetaalbaar, maar er is al een online abonnement voor maar 39 euro (ex. 9% BTW) per jaar! Hiervoor kun je maandelijks de nieuwe editie online lezen en heb je toegang tot alle exclusieve artikelen, columns, kortingen en acties.

Natuurlijk is het nog leuker om het magazine fysiek te kunnen lezen! Hiervoor hebben we een aantal mooie aanbiedingen.

Voor alle beautyprofessionals: 
Neem nu een 2-jarig abonnement voor maar 99 euro (ex. 9% BTW)! 24x De Beauty Professional in jouw brievenbus én 2 jaar toegang tot alle exclusieve artikelen, columns, kortingen en acties op www.beauty-pro.nl. (Normale prijs 158 euro ex. BTW). Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2022. 

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een 1-jarig abonnement voor maar 79 euro (ex. BTW) met een cadeautje t.w.v. minimaal 100 euro! Kijk voor de huidige aanbieding op www.beauty-pro.nl/abonneren.

Aanbieding & kortingscode ANBOS Leden
Krijg vakmagazine De Beauty Professional tot eind 2022 GRATIS thuisgestuurd en betaal voor 2023 maar 54 euro (ex. 9% BTW). Sluit jij dit abonnement af vóór 31 december 2022 dan betaal jij je leven lang maar 54 euro (ex. BTW) per jaar! (Tot je opzegt uiteraard). De kortingscode voor deze acties is: 25OFFANB.

Samenwerking Brancheorganisatie De Huidprofessional
Nieuw is een samenwerking met brancheorganisatie De Huidprofessional. Wie een lidmaatschap heeft bij dit nieuwste initiatief – dat elke maand verder groeit – krijgt daar maandelijks het vakmagazine bij.

Heb je een tip voor de redactie? 

Stuur deze naar: info@beauty-pro.nl of Moniek@businesscontentmedia.nl

Adverteren:

Breng je producten iedere maand onder de aandacht bij ruim 8000 professionele schoonheidsspecialisten door te adverteren in De Beauty Professional. Neem voor alle mogelijkheden en tarieven direct contact op met  Danijela Pantelic, via 06-2842 2526, of stuur een e-mail naar Danijela@businesscontentmedia.nl.

Bekijk al mijn artikelen