House of African Beauty bv

http://www.hoab.nl
085-876 9480
Zandstraat 55
4184 EH Opijnen

Artikelnummer: 5d48327033ed Categorie:

Beschrijving

Bringing you the best of African beauty products

House of African Beauty richt zich op Zuid-Afrikaanse beauty merken die zich onderscheiden door hun unieke Afrikaanse ingrediënten en uitzonderlijke huid verbeterende eigenschappen. De merken uit ons portfolio zijn allen marktleider in hun eigen discipline. Wij zijn daarom ook zeer trots om deze mooie bedrijven te vertegenwoordigen in de Benelux.

Bij House of African Beauty zijn de lijntjes kort, we staan op een persoonlijke wijze in verbinding met onze klanten en ondersteunen zoveel als mogelijk. Hier ligt dan ook de kracht van ons bedrijf. We hebben een groot trainingsaanbod en werken met de beste internationale trainers om onze klanten te inspireren en het kennisniveau naar een hoger level te brengen. Wij stellen graag de verschillende merken aan je voor:

Kalahari

Kalahari Skincare is een Phyto-ceutical Product Range en is opgericht na jaren van toegewijd onderzoek door een team van botanische experts en cosmetische wetenschappers. De phyto-effectieve™, innovatieve formuleringen bevatten superieure plantaardige oliën en uitzonderlijke Afrikaanse plant extracten die samengesteld zijn met ingrediënten van bekende internationale laboratoria. Kalahari Skincare biedt snel zichtbare resultaten en is geschikt voor alle huidtypes. Grote zorg gaat gepaard bij de selectie van ingrediënten van superieure kwaliteit en alleen de zuiverste natuurlijke plantaardige oliën en duurzame bronnen worden gebruikt. De producten bevatten meer dan 65% natuurlijke oliën en extracten en worden niet getest op dieren.

Optiphi

Opitphi is een high en huidverjongingsmerk die is ontstaan uit diverse onderzoeken binnen de wondgenezingsindustrie (Medika SA). Optiphi heeft als doel huidverjonging te creëren op basis van de meest optimale concentraties werkstoffen in synergie met celtherapie, dus huidverjonging op cellulair niveau. Als cosmeceutical merk streeft Optiphi ernaar zich te verbreden door middel van onderzoek en ontwikkeling en nieuwe trends binnen de huidverbetering en huidverjonging te implementeren. In dat opzicht is Optiphi een ware trendsetter binnen de industrie en daarmee geschikt voor de veeleisende en meer ervaren schoonheidsspecialist/huidtherapeut/ cosmetisch arts.

Theranaka

TheraNaka wil de essentie van Afrika overbrengen door exclusieve plantenextracten te combineren met traditionele Afrikaanse rituelen om zodoende de klanten een unieke en helende ervaring te geven waarbij de geest, het lichaam en ziel in balans worden gebracht. Theranaka is inmiddels uitgegroeid tot een wellness en wellbeing merk wat te vinden is in de meest exclusieve 5 sterren spa’s en hotels. Voor de schoonheidsspecialist die zich ook richt op wellbeing heeft Theranaka unieke gezichts & body treatments alsmede retailproducten. Theranaka werkt met plantenextracten die al eeuwenlang worden toegepast om hun medicinale werking voor zowel huid als gezondheid.

Thoclor

Thoclor ofwel de miracle spray bestaat uit het actieve ingrediënt hypochlorous acid HOCI. Een natuurlijk geproduceerd molecuul dat ook bekend staat als immuun molecuul. Dankzij het antibacteriële en ontstekingsremmende effect dat HOCI op de huid heeft, biedt het ook veel voordelen bij de behandeling van bijvoorbeeld acne, rosacea, eczeem en hyperpigmentatie. Het ontstekingsremmende effect vermindert roodheid en pijn in besmette gebieden. Het product is volledig natuurlijk en veilig en kan ook worden ingezet bij intensieve en invasieve behandelingen zoals laser, dermabrasie, chemische peelings, needling en harsen. Het product reduceert de downtime tot vrijwel 0.

Bekijk al mijn artikelen