Maquis BV

http://www.maquis-import.eu
026 4450799
Dorpstraat 34

6931 BJ Westervoort

Artikelnummer: 3bcf8a7e495d Categorie:

Beschrijving

Resultaat zonder apparaat!

Onze 100% natuurlijke merken maken zelfs het stoomapparaat overbodig. Onderscheid je duidelijk van andere salons en instituten… Kies voor 100% natuurlijke producten die zo’n krachtige werking hebben dat het elk apparaat overbodig maakt.

Wat betekent Maquis en waar staat Maquis voor?

De maquis is een combinatie van plantengroei die vooral in landen rond de Middellandse Zee voorkomt. Het meest bekend is de maquis op Corsica. Jan en Alette de Vries, eigenaren van Maquis, zijn hier vaak op vakantie geweest. Veel planten die deel uitmaken van deze begroeiing zijn verwerkt in de producten, de merken, die zij leveren.
Bovendien staat de term Maquis ook voor een verzetsbeweging. Dit klinkt nogal radicaal. Maar Jan en Alette geloven niet in de cosmetica industrie die wordt gedomineerd door marketingstrategieën, zinloze ingrediënten of (dure) apparatuur. Zij staan voor passie voor natuurlijke huidverzorging. Hun uitgangspunt is altijd ‘Wat is het beste voor de huid, voor de gezondheid?’ Dit met een nuchter respect voor onze leefomgeving. Bovendien geloven ze in een gelijkwaardige samenwerking met (schoonheids)specialisten.

Jan en Alette hebben 30 jaar ervaring in de branche. Alette heeft 22 jaar een huidverzorgingsinstituut gehad, dat in de drukste periode in twee winkelpanden gevestigd was met een groot team schoonheidsspecialisten. Vanaf het begin was Société Provençale d’Aromatherapie het belangrijkste merk.
Jan was altijd sterk betrokken en is vanaf 2009 full time werkzaam bij Maquis. Naast betrokken medewerkers is ook zoon Martijn full time aanwezig.

Vanuit deze ervaring kan het hele team je adviseren en met je meedenken over alles wat met jouw salon of praktijk te maken heeft!

 

De merken die Maquis levert:

HUIDVERZORGING:
Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.)

S.P.A. onderscheidt zich van andere aromatherapie door de concentraties en zuiverheid van de producten.
In het algemeen wordt bij aromatherapie als productbasis 10 ml plantenolie genomen. Vervolgens voegt de specialist daar 4 druppels (=1,5%) of 8 druppels (=3%) etherische olie aan toe. Dit betekent dat men werkt met producten die 1,5% of 3% actief werkzame stoffen bevatten, terwijl een S.P.A.-specialist werkt met combinaties van verschillende 100% etherische oliën. Deze bevatten dus ook 100% werkzame stoffen! Doordat de samenstellingen van het product in het laboratorium op de juiste wijze zijn gemengd, zijn de negatieve eigenschappen van de individuele olie als het ware ‘weg gemengd’. Hierdoor ontstaat een krachtig product met uitsluitend positieve eigenschappen.

S.P.A. is een natuurlijk merk, gebaseerd op aromatherapie volgens de ‘Franse school’. Daar gaat het niet alleen om de geur van een olie, maar vooral om de werking. Etherische oliën zijn vrijwel de enige werkstoffen die direct door alle huidlagen dringen. Niet alleen de concentraties van het product, maar ook de opname door de huid, garandeert een structurele verbetering van de huidconditie en huidstructuur. En dat alles zonder agressieve behandelingen of methodes.

Naast heerlijke wellness-behandelingen kunnen ook serieuze huidproblemen effectief verzorgd worden met S.P.A. Door de z.g. driedimensionale aanpak is het mogelijk om de oorzaak van het probleem te behandelen. Dit eist van de specialist een grote kennis van de huid, het menselijk lichaam en de ingrediënten van de producten. Uiteraard is hiervoor de opleiding te volgen bij Maquis.

ALTEARAH
De filosofie van Altearah is gebaseerd op aromatherapie, geurtherapie, kleurtherapie, olie therapie en aanraken. Dat heeft geleid tot een assortiment van mooie producten die de huid verzorgen, heerlijk ruiken, een fantastisch huidgevoel hebben, en de klant een volledige well-being ervaring geven. De Parfums de Soin zijn uniek en kunnen ook door de cliënt thuis gebruikt worden.
Maquis biedt voor masseurs, schoonheidsspecialisten en therapeuten opleidingen op verschillende levels.
Altearah is gecertificeerd door Ecocert, One voice, Slow cosmetique en Sud de France.

MAKE-UP
Een behandeling is niet compleet zonder een mooie verzorgende make-up.

Couleur Caramel
Deze bio gecertificeerde lijn heeft een groot assortiment producten en kleuren. Ze geven niet alleen een mooie kleur aan de huid, maar verzorgen die ook door het hoge gehalte plantaardige werkstoffen. Twee keer per jaar lanceert Couleur Caramel haar nieuwe trendkleuren in een gelimiteerde oplage.

Zao, essence of nature
Beauty of bamboo outside –  benefits of bamboo inside

Zao is een 100% natuurlijke make-up lijn in een mooie navulbare verpakking van bamboe. Bamboe extract en andere natuurlijke ingrediënten verzorgen de huid. Het gemicroniseerd zilver geeft een natuurlijke conservering van de producten. Zao heeft diverse certificeringen. Niet alleen bio, maar ook het Leaping Bunny label en een certificering door The Vegan Society.

 

Wil je meer weten?
Neem dan vooral contact met ons op!

info@maquis-import.eu
026 44 50 799

 
Bekijk al mijn artikelen