Spiceminds

Home NIEUW

Artikelnummer: 57223d73b0a8 Categorie:

Beschrijving

Scherpe geest, kruidig advies, smaakvol resultaat. Het bureau voor Marketing & Communicatie met pit! Spiceminds deelt haar marketing- en communicatie-expertise in en met de beautybranche op beautyspot.nl & in De Beauty Professional.
Bij Spiceminds geloven we dat mensen blij worden van oprecht contact. We gaan geen uitdaging uit de weg om dat te realiseren voor onze opdrachtgevers. Waardevol, Overtuigend, Nieuwsgierig, Doortastend, Eerlijk, Resultaatgericht.
Met het inzetten van nieuwsgierigheid, aandacht en onze ervaring in het brede vakgebied Marketing & Communicatie, helpt Spiceminds organisaties in het contact maken met hun doelgroep.
We stellen de juiste vragen, maken het concrete marketing- en communicatieplan vanuit strategisch niveau en voeren deze uit met waardevol contact tussen onze opdrachtgever en hun doelgroep als resultaat.

Voor de één is dat één-op-één contact, voor de ander interactie met een grotere doelgroep tijdens een event, of juist het faciliteren van contact in een online community.

Wij zijn Spiceminds, met jarenlange ervaring in zowel strategie als uitvoering van marketing- en communicatieprojecten voor organisaties in Events, Food en Wellbeing. Hoe kunnen we jou helpen bij het aanscherpen van je marketingaanpak?

Stuur een mail naar hallo@spiceminds.nl