Steeds meer cliënten in uw pedicure praktijk hechten, naast een ontspannende verzorging, ook veel waarde aan professionele voetverzorging. Ook spelen pedicuren, naast medici, een belangrijke rol in het herkennen en het geven van voorlichting over huidaandoeningen aan de voeten. Door de toename van het aantal huidproblemen en de belangrijke rol die u hebt, is het van belang om als pedicure over voldoende en juiste dermatologische kennis te beschikken. De opleiding Dermatologie voor Pedicuren en de Vaardigheidstraining in de Diagnostiek van Voetschimmel en Nagelmycose van U-Consultancy helpt u de kwaliteit van de voetzorg te verbeteren. 

Opleiding Dermatologie (twee dagen)
U kunt bij U-Consultancy de opleiding dermatologie volgen. De opleiding bestaat uit vier modulen, duurt twee dagen en u krijgt les van dermatologen. Na de opleiding Dermatologie bent u in staat om huid- en nagelaandoeningen sneller te herkennen, en een huid- en nagelanalyse uit te voeren aan de hand van medische modellen en medische terminologie.

Op de volgende data zijn nog plaatsen beschikbaar:

Nieuwegein:  Vrijdag 29 maart en 24 mei 2019
Nieuwegein:  Donderdag 7 en 28 november 2019

Procert – Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP) domein voetzorg geeft MP: 12 punten, DV/RV: 12 punten, DV of RV: 9 punten voor deze opleiding. 

Kijk voor meer informatie op www.uconsultancy.nl of bel 030-6044170.

Gerelateerde berichten