… de Daylight Aura Ring Lamp of de Daylight Gemini?

Als u op zoek bent naar hoge kwaliteit verlichting, die afgesteld kan worden op de verschillende taken/verrichtingen en er ook nog eens prachtig uit ziet, dan zijn zowel onze Aura Ring Lamp als de Gemini uitstekend geschikt. Maar welke moet u kiezen?

Wij zetten de belangrijkste eigenschappen voor u op een rij, zodat u de lamp kunt kiezen die het best aansluit bij uw behoeften!

Daylight Aura Ring Lamp versus Daylight Gemini

Daylight Aura Ring Lamp
Daylight Gemini

 

 

 

 

 

 

 

Een belangrijk verschil tussen beide lampen is de manier waarop de lampen het licht verspreiden. De LEDs van de Aura Ring Lamp zijn geïnstalleerd rond de buitenrand van de ring, zodat ze een zachter en gelijkmatige gloed verspreiden. Dit is ideaal voor onder meer visagie en gericht camerawerk, het is comfortabeler voor zowel uw ogen als voor die van uw cliënt. De telescopische buis van de Aura is volledig verstelbaar in de exacte positie en hoek die u nodig hebt.

 

 

 

 

 

 

 

De beide LED-lampen van de Gemini zijn direct te bedienen met de diffusor die de intensiteit van de verlichting kan laten toenemen. Dit zorgt voor meer focus en een gelijkmatiger lichtverdeling. Elke lamp kan onafhankelijk bewegen en versteld worden in de positie die nodig is. Dit maakt de Gemini ideaal voor wimpers en wenkbrauwen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om hinderlijk licht in uw ogen. De Gemini zorgt er namelijk voor dat het licht zich richt op uw client, niet op uw ogen.

Volledige lichaamsopnames versus close ups van uw cliënt
Beide lampen zijn in hoogte verstelbaar. De maximale hoogte van de Gemini is 153 cm, wat deze lamp perfect maakt voor behandelingen aan de stoel of aan het bed. De lage basis kan onopvallend onder de stoel geplaatst worden, zodat het licht zo dicht mogelijk bij de cliënt kan komen. De Aura Ring Lamp heeft maximale hoogte van 198 cm. Daarom bij uitstek geschikt, onder meer om opnames te maken van de volledige lichaamslengte, voor vloggers en YouTubers.

Hoge kwaliteit verlichting
De Aura en Gemini gebruiken Daylight LEDs die nooit vervangen hoeven te worden, ze gaan gedurende de hele levensduur van het product mee. Beide lampen stralen een puur wit licht uit(6000K) en hebben een hoge kleurweergave-index (CRI), waardoor u overal de exacte kleuren kunt onderscheiden en elk detail kunt zien terwijl u werkt.

SBR Trading Company

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten