Ecomild Bio Cosmetica

http://www.ecomild.nl
T: 074-3676 113 / M: 06-1506 2223
Postadres:
Pastoor Geertmanstraat 2
7554 MG Hengelo

Bezoekadres (op afspraak):
Pastoor Ossestraat 30
7554 SW Hengelo

Artikelnummer: dbb675b574b5 Categorie:

Beschrijving

Ecomild, pure bio cosmetica van Provida. Bio Demeter producten gericht op huidverbetering. En een complete lijn minerale make-up. Alleen de beste ingrediënten voor uw huid.

Ecomild is overtuigd van de kracht van pure bio cosmetica. Wij bieden met regelmaat introductietrainingen, (minerale) make-up trainingen en gezichtsmassage trainingen aan. Wij zijn distributeur van onder andere de volgende merken:

Provida Organics Demeter bio cosmetica
Provida Organics is een familiebedrijf uit Duitsland met een eigen bio Demeter landbouwgebied. De meer dan 400 Provida producten bestaan dan ook uit de meest pure ingrediënten. Ook voor de verschillende huidtypen zijn er volop mogelijkheden. Bijvoorbeeld de complete nieuwe anti-aging Demeter Studio Line, de Clear Skin serie tegen acné of de diverse speciale couperose crèmes. En natuurlijk de complete Earth Minerals minerale make-up lijn. In Duitsland werken al meer dan 500 salons met de producten van Provida.

Taoasis aromatherapie
Taoasis is in Duitsland marktleider voor apotheken op het gebied van aromatherapie/etherische oliën. Taoasis moet voor deze doelgroep aan strenge voorwaarden voldoen en heeft binnen het assortiment vele Demeter bio etherische oliën. Daarnaast zijn er prachtige Taoasis geschenksets met diverse geurcompositie en geurstenen.

HEVI Sugaring – bio ontharing & massage
HEVI Sugaring is ontharing met EcoCert gecertificeerde suikerwax voor zowel gezicht als lichaam. Superzacht voor de huid en in 3 verschillende soorten verkrijgbaar voor de professional (Soft, Normal & Hard). De wax is te gebruiken voor de handmethode (flicking), maar ook voor gebruik met de spatel of door middel van de handige roller. Naast ontharing heeft HEVI een prachtige suikermassage waarbij je het effect krijgt van een bindweefselmassage doordat de kleefkracht van de bio suikerwax de huid optilt en lift.