Sunday Brush

https://www.sundaybrush.com/
+31 6 5 89 69 588

Kruisstraat 6

5437 AM Beers

Artikelnummer: 642a74b95abf Categorie:

Beschrijving

Jouw dagelijkse UV bescherming

Sunday Brush is een 100% natuurlijk mineraal poeder. Het zonnepoeder heeft een hoge UV beschermingsfactor van SPF 50 met breed spectrum (UVA en UVB) en is als zeer waterbestendig getest. Sunday Brush is verkrijgbaar in 3 natuurlijke huidtinten. Fair, Medium en Tan.
Het lichte mineraal poeder heeft bovendien een egaliserende werking tegen oneffenheden en vermindert de roodheid van de huid, zoals bijvoorbeeld bij rosacea en couperose. Terwijl het de huid niet afsluit en de poriën niet verstopt.

Waar bestaat Sunday Brush uit?

Sunday Brush bestaat enkel uit 6 ingrediënten. De actieve bestanddelen zijn de mineralen titaniumdioxide en zinkoxide. Titaniumdioxide werkt als een effectieve, natuurlijke weerkaatser van UV stralen. Zinkoxide beschermt zeer krachtig tegen zowel UVA- als UVB straling en wordt daarom een breed spectrum zonbeschermer genoemd.

Beide mineralen blijven op de huid liggen en worden niet in de huid opgenomen.
Sunday Brush is dermatologisch en anti-allergeen getest en geeft geen enkele reactie met de huid, en dus zeer geschikt voor iedereen met een gevoelige huid.

Huidverbeterende behandelingen

Sunday Brush is ideaal om te gebruiken na huidverbeterende behandelingen zoals peelings, micro-needling en laser behandelingen. Na deze behandelingen is de huid rood en kwetsbaar en is het nóg belangrijker om deze tegen UV straling te beschermen. Sunday Brush biedt dan een perfecte bescherming terwijl het de roodheid van de huid vermindert.

 De belangrijke voordelen van Sunday Brush

  • 100% natuurlijk, bevat geen chemicaliën
  • Geen wit, vettig of glimmend gezicht na het aanbrengen
  • Geeft direct een mooie egale teint
  • Geschikt voor alle huidtypes, zeer geschikt voor de gevoelige huid
  • Gemakkelijk om aan te brengen met de zelfdoserende brush
  • Kan over make-up worden aangebracht.

Bekijk al mijn artikelen